www.kfhk.no

 

 

Klubbtrener

Cecilie Schilbred

Før Cecilie kom til Kristiansund i 2000 hadde hun undervist i Bergen i 10 år. Cecilie drev tidligere sin egen rideskole hjemme på gården "Mittun" med mange elever hver uke. I tillegg til å være klubbtrener for KFHK så er hun også en populær gjestertrener for flere klubber rundt om i Norge. Cecilie har tidligere konkurrert opp til 1.40 sprang, men har av hensyn til en skade hun pådro seg etter en rideulykke i 2006 lagt en aktiv sprangkarriere på hylla. Nå er det dressur hun rir mest på konkurransebanen, og hun har mange gode resultater å vise til både med sin egenutdannede unghest WS Aurater på championatene og på elite nivå opp til Intermedaire med sin tidligere hest Prince Diamond. Cecilie og hennes mann Andreas har flere lovende hester hjemme på stallen. Også hennes elever har bemerket seg på konkurransebanen. Cecilie har trent elever opp til NM/HM senior sprang (Grand Prix)) NM junior og ponni både i sprang og dressur.Hun var også tidligere langslagstrener i sprang/dressur for Fjording. Hun er utdannet Trener II med fordypning i sprang. Vi er veldig glade for å ha Cecilie i vår «trenerstall» og våre ryttere har fremgang fra sesong til sesong.

 

Påmelding til trening skjer direkte til Cecilie på mob.nr. 93405157

 

 

Gjestetrener sprang

Tom Vidar Gjeldnes

Tom Vidar er en ekte Freigutt, men bosatt i Drøbak. Han er gjestetrener i klubben vår og setter av en langhelg en gang i måneden for å gjeste Nordmøre og holde treninger. Alle klubbens medlemmer kan benytte seg av tilbudet og han underviser i både sprang og dressur.

Gjestetrener dressur

Louise almlund løkken

Louise er opprinnelig fra Danmark, men bosatt i Oppdal. Hun er gjestetrener i klubben vår og gjester oss ca. En gang pr.måned. Hun underviser dressurrytterene i klubben vår.

KFHK.NO © 2015 •