www.kfhk.no

Ingvil og Lobota

Her finner du litt generell informasjon om klubben og stallen :

Anlegget kalles for "Nordmøre Hestesportsenter", og består av to staller. På anlegget finnes det utendørs ridebane på 40 x 70 m og ridehall på 20 X 40 m. Det drives ukentlige treninger for ryttere med egen hest, der det undervises i sprang og dressur. Klubbens trener heter Cecilie Schilbred. Vi har også rideskole, som drives av Kirsti Sætran. Det er rift om plassene til rideskolen, så her er det "først til mølla" prinsippet som gleder!

Siden klubbens oppstart 7 mars 1993, har det vært satset på kursing av klubbens medlemmer, slik at vi kan arrangere stevner med eget personell, både dommere og banebyggere. Med støtte fra stat, fylke og egen kommune har det vært mulig å utdanne instruktører for handicapridning, innkjøp av noe utstyr samt gi tilskudd til ridetimer, for å indrodusere brukerne for en forholdsvis ny idrett for funksjonshemmede.

Mye har skjedd siden oppstarten av klubben, og med nye medlemmer følger nye krav og utfordringer. Vi ønsker alltid nye medlemmer velkommen til vår sport, som vi synes tilfredsstiller alle krav til spenning, styrke, utholdenhet, teknikk og ikke minst har et stort innslag av sosial omgang med "likesinnede"!

Velkommen.

KFHK.NO © 2015 •