Om klubben

Kristiansund og Frei hestesportklubb(KFHK) ble stiftet 07.03.1993, og er en liten klubb som ligger basert på Kvalvåg på Frei.

Ridesenteret vårt på Frei drives på dugnad og administreres av styret. Senteret består av en klubbstall med 12 bokser og privatstallen Stall Fredøen med 17 bokser. I tillegg har vi en ridehall på 20x40m med filt-/sandbunnmed tilhørende klubbrom, kiosk og toalettfasiliteter. Vi har også en utebane på omlag 30x70m som er under utbedring.

Vi har i mange år slitt med nedgang og lite rekruttering, men de siste par årene har vi virkelig fått opp aktiviteten både med flere nye medlemmer, flere oppstallører ved senteret og ikke minst flere arrangement! Vi tar satse på at denne positive utviklingen fortsetter inn i 2020!

Per idag har vi aktive utøvere på flere nivå både i sprang og dressur, og i flere aldersgrupper. Vi er stolte av å ha medlemmer i satsningsgruppene til rytterforbundet både for junior og for para, og  vi har som mål å kunne tilby et fullverdig medlemsskap både for hobby- og konkurranseryttere.

KFHK er også satsningsklubb gjennom Norges rytterforbund!

Styrets sammensetning i 2019

Leder                        Inga Walseth

Epost: leder@kfhk.no

Nestleder                  Kristin L Knudsen

Styremedlemmer      Lillian Lystad

Mona Leithe

Vilde Sæther

Varamedlem             Christina Helseth

Besøk oss gjerne på sosiale media og!

KFHK 2019